Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Και μεις στην αναμονή...



Η ομάδα που φτιάχνει το περιοδικό "Λαϊκό Τραγούδι" παρέδωσε ολοκληρωμένο το νέο τεύχος εδώ και 18 μέρες. Η διεκπεραίωσή του στο τεχνικό επίπεδο κάπου έχει κολλήσει. Αποτέλεσμα είναι να μην είμαστε και πάλι συνεπείς, αφού είχαμε πεί οτι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο και ήδη βρισκόμαστε στην προτελευταία μέρα του μήνα.

Στο μεταξύ παρακολουθούμε και μείς με βαρειά θλίψη το κατάντημα της χώρας μας.

Δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά αυτά που γράφαμε σ' αυτό το μικρό περιοδικάκι για τα χάλια μας όλα (μα όλα) αυτά τα τελευταία 8 χρόνια, δεν μπορεί να τα βλέπαμε μονο εμείς και να μην τά έβλεπαν οι άλλοι - όσοι τέλος πάντων είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια. Τα έβλεπαν και δεν έκαναν τίποτα. Τώρα είναι μάλλον αργά. Μπαίνουμε σε βαθύ τούνελ. Μάλλον, μπήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μόνοι μας' και τώρα φωνάξαμε τους ξένους να μας βγάλουν. Αλλά οι ξένοι ό,τι μας λένε να κάνουμε είναι για το δικό τους συμφέρον και είναι πολύ αμφίβολο άν είναι και για το δικό μας.

Όσοι, αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, έχετε χρόνο και διάθεση - γιατί τα περιοδικά σίγουρα τα έχετε κρατήσει - ρίξτε μια ματιά στα εντιτόριαλ και στά σχόλια ΟΛΩΝ των προηγούμενων τευχών του περιοδικού και θα δείτε αν όντως τα είχαμε γράψει όλα αυτά που γίνονται σήμερα. Όχι μόνο για να δικαιωθούμε εμείς. Αλλά και σεις, που μας είχατε εμπιστευθεί αγοράζοντας το "Λαϊκό Τραγούδι", το οποίο, όπως έχετε ήδη και προ πολλού, αντιληφθεί, δεν προσδοκά από δω και πέρα και πολλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: