Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

FACEBOOK

Επανερχόμαστε στο θέμα του facebook, επειδή πολλοί γνωστοί και φίλοι - και μάλιστα κάποιοι πολύ στενοί μας φίλοι - ζητούν μια επικοινωνία μέσω αυτού του τρόπου.
Η απάντηση είναι οτι το περιοδικό δεν έχει σχετική σελίδα - αν το λέμε σωστά - στο facebook για πολλούς λόγους, ο βασικότερος των οποίων είναι οτι δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος και για την ασχολία αυτή. Έχουμε ήδη ένα site (laikotragoudi.gr) που υπολειτουργεί (ακόμη δεν έχουμε "ανεβάσει" το τεύχος 27, το οποίο σημειωτέον στις 25 του μηνός θα μαζευτεί και από την επερχία) κι έχουμε και αυτο το blog, στο οποίο βρίσκεστε τώρα. Μέσω του blog σας ενημερώνουμε για το περιοδικό και για κάποια άλλα θέματα.
Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας υπάρχει φυσικά και το Email laikotra@yahoo.gr
Ίσως κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν να μπερδεύτηκαν με μια σελίδα που έφτιαξε στο facebook ένας φίλος μας. Αλλά αυτό ήταν δική του πρωτοβουλία και το φιλοξενούσε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Τώρα δεν υπάρχει κι αυτό.
Αφαπητοί φίλοι, υπάρχει και το τηλέφωνο, υπάρχουν και τα γράμματα, υπάρχει και η απευθείας επαφή. Το γραφείο το περιοδικού τα απογεύματα είναι ανοιχτό. Κάντε ένα τηλέφωνο κι ελάτε να τα πούμε όσοι είσαστε κοντά.
Εν πάση περιπτώσει έχουμε πολλά να πούμε, αλλά για την ώρα είμαστε στην καρδιά των διακοπών και ας αναβάλουμε κάποια πράγματα για τον Σεπτέμβρη. Πάντως, το γραφείο λειτουργεί όλον τον Αύγουστο. Είμαστε στην Αθήνα.
Υγεία και χαρά σε όλους!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: